Nyílt nap a kollégiumban

Iskolaközpontunk egész napos nyílt napot tartott október 13-án pénteken a gimnáziumunk iránt érdeklődő nyolcadikos diákok számára. A felvételi tájékoztató és a bemutató órák mellett – idén újdonságként először - a kollégiumi program keretében lehetőséget biztosítottunk arra is, hogy a kollégiumi életbe is belekóstoljanak a vállalkozó kedvű, érdeklődő vidéki diákok. Tizenketten vállalkoztak erre a kalandra. Nem csak itt aludhattak egy éjszakát, hanem kipróbálhatták a menzánkat is és számos programot szerveztünk nekik a délután folyamán.

Miután elfoglalták szobáikat a vendég diákok, egy Sport-Rallye keretén belül megismerkedtek a környékkel. Azt követően a GJU mutatkozott be, pólót színeztek, majd egy kollégiumi kvíz és egy szabaduló szoba játékban vettek részt a kollégistáinkkal együtt. A vacsora után német táncház következett, amelyen tanáraink, kollégistáink és a zombori vendég diákok is részt vettek.

Reméljük, jól érezték magukat a kollégiumunkban, pozitív élményekkel térnek haza és jövő szeptemberben már igazi kollégistaként köszönthetjük őket.