Ebédigénylés - Étkezési díj visszatérítés

AZ ÉTKEZÉSI DÍJAK BEFIZETÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK

2020. 03. 19.

Tisztelt Szülők!

  • Kérjük Önöket, hogy akik gyermekük számára étkezést kérnek a jövő hétre, azt pénteken (03.20.) reggel 8 óráig jelezzék a menza@dus.sulinet.hu e-mail címen.
  • Az étkezések egyéni lemondására nincs szükség, ez a fennálló helyzetben központilag történik.
  • Hétfőtől változik az ebéd átvételének időpontja:

A csomagolt ebédet 11:00-től 13:00 óráig lehet átvenni a menza épületének kijelölt ablakán át. A piros aulát is lezárjuk.

2020. március 23-tól, hétfőtől a konyhánk bezár. A MEVID által továbbra is biztosított ebédet a kollégium épületében vehetik át 11:00 és 12:00 óra között a Mikes Kelemen utca felőli alsó sorompóhoz közeli keleti bejáratnál. (Nem a kollégium főbejáratánál.)
A lemondott márciusi, valamint az április hónapra már befizetett étkezési díjak visszatérítését a jövő héttől tudjuk ígérni. A visszautalási tranzakció lebonyolításához új számítógépes programot kell írni, ami folyamatban van.

  • Az április hónapra szóló készpénzes befizetések elmaradnak.
  • Akik március hónapra készpénzben fizették be az étkezési díjat, azoktól azt kérjük, hogy adják meg bankszámlaszámukat a menza@dus-.sulinet.hu e-mail címen, hogy az összeget visszautalhassuk.
  • Az erre és a következő hétre étkezést igénylő családok számára értelemszerűen nem utaljuk vissza az erre az időszakra vonatkozó díjat.

Köszönjük megértésüket!

Üdvözlettel:

Amreinné Pesti Ágnes                                          Juhászné Neudhardt Andrea

                  intézményvezető                                                              gazdasági vezető