Újra építkezünk! Frissítve!!!

Kedves Szülők és Diákok!

A volt ebédlő átépítési munkálatai miatt 2020. január 6-tól a gimnázium és az általános iskola közötti átmenő folyosót építési területként lezártuk. Jeleztük, hogy megváltozik az általános iskola épületébe való bejárási rend. Az eredeti tervek január 8-tól módosultak a következők szerint:

Az általános iskola épületébe reggelente továbbra is a piros aula északi kapuján keresztül lehet bejutni, illetve ott várakozni. Kérjük, hogy az 5.c és 6.c osztály tanulói is itt várakozzanak 7.45-ig. A napközisek 15.30 és 17.00 óra között ugyanitt hagyhatják el az iskolát. A tanítás ideje alatt az általános iskolai portát (déli bejárat) megnyitjuk, ott portaszolgálatot biztosítunk 8.00-20.00 óra között. A piros aulán keresztül csoportosan csak tanári felügyelettel lehet közlekedni. Az aulában zajló órákat az áthaladók nem zavarhatják. Egyébként az általános iskolai portát kell használni. A hideg udvaron való áthaladáshoz kérjük, mindenki öltözzön fel megfelelően.

A 105., 106. és 107-es termek is az építési terület részét képezik a várható zaj miatt. Emiatt január 7-től új terembeosztást vezettünk be.

Kérjük mindenki megértését és türelmét.

Üdvözlettel:

Amreinné Pesti Ágnes

intézményvezető

Undefined