Játszótér avatás 2006. szeptember 1.

Játszótér átadás
Nagy öröm érte iskolánk tanulóit a 2006/2007-es tanév szeptemberének első napján. Elkészült a felújított, újjáalakított játszótér, amely már az uniós elvárásoknak is megfelel.
Esztétikus, barátságos játszóparkot sikerült kialakítani az általános iskola tanulóinak, akik a tanulási idő végeztével a fákkal körülvett,füvesített területen pihenhetik ki fáradalmaikat. A„Pinocchio játszóvár” mászási, csúszási és erősítő jellegű játékra ad lehetőséget, míg a kis ház a beszélgetés, társasjáték, bújócska színtere.
Már évek óta az iskola tervei között szerepelt az elavult, balesetveszélyes játékok helyett egy korszerű, ütésálló burkolattal borított udvar kialakítása. Az iskola szülői egyesülete- A Tiborcos Szülők a Gyermekekért Egyesület- valamint az iskola alapítványa- Pécsi Oktatási Központ Bildungszentrum Fünfkirchen- Alapítvány –állt a terv mellé és segítette anyagilag is a felújítást.
Évek óta megvolt már az elképzelés arra, hogy milyen játékok legyenek a játszóparkban, hiszen a gyerekek véleményét kérte ki az iskola ez ügyben. Két dolog volt szinte minden rajzon:
- csúszda
- „bunki”.
Az avatáson mindenki örömmel szemlélte az új játékokat, a nagyobb gumifelülettel borított területet, a frissen lefestett házikót és pillanatok alatt birtokba is vették a gyerekek az iskola udvarát.
Köszönjük mindenkinek a segítséget és jó játékot, pihenést kívánunk az iskola tanulóinak.
Itt megtekinthetik az átadáskor készült fotókat.