Tájékoztató fórum és nyílt nap

A Koch Valéria Iskolaközpont vezetősége a leendő kiselsősök szülei részére 2023. március 7-én (kedden) 17:00 órakor tájékoztató fórumot tart a kollégium aulájában (7624 Pécs, Mikes Kelemen u. 13.).

Bemutatjuk az iskola nevelési-oktatási programját, az alsó tagozat napi működését, a tanórán kívüli szabadidős és fejlesztő tevékenységeket. A fórumot követően sétát teszünk az általános iskola épületében és udvarán. 

Az iskolával és a beiratkozással kapcsolatos kérdéseiket előzetesen is feltehetik az iroda@kvi-pecs.hu e-mail címen.

 

Nyílt nap

2023. március 09-én (csütörtökön) az iskolában a szülők számára nyílt napot tartunk. Az első és a második tanórát tekinthetik meg (8:00-8:45 és 8:55-9:40 óra között) az 1. majd a 4.  évfolyamon. A harminc perces órákat követően kérdésekkel fordulhatnak az órát tartó tanítókhoz.  Mindkét órában öt csoportban lesz lehetőség óralátogatásra: német nyelv és irodalom, magyar nyelv és irodalom, matematika magyar nyelven, matematika német nyelven és német népismeret tantárgyakból.

Kérjük, hogy az alábbi linken regisztráljanak 2023. 03. 05. (vasárnap), 20:00 óráig: https://forms.gle/FH989dmnzciq21op9

A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk, egy tanórán maximum 15 szülő tud részt venni. Ha a létszám betelt, másik csoportot ajánlunk helyette. Kérjük, hogy a korlátozott létszám miatt családonként egy személy vegyen részt a nyílt napon. A fennmaradó üres helyekre a tájékoztató fórumon lesz lehetőségük jelentkezni.

A leendő kiselsős diákjainknak a beiratkozást követően, májusban iskolanyitogató programot szervezünk, ahol megismerkedhetnek a leendő tanítókkal és az iskolával.

A jövő tanévben is három osztályt indítunk, egynyelvű, illetve kétnyelvű osztályokat. A felvehető tanulói létszám: 80 fő.