Tájékoztatás a gimnázium digitális tanrendre történő átállásáról és a fogadóórákról

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

A miniszterelnök úr bejelentése alapján – amennyiben az Országgyűlés ma megadja a kormány számára a rendkívüli felhatalmazást, és a parlamenti képviselők megszavazzák az előterjesztést  – , 2020. november 11-én, szerdán digitális oktatási rendre állnak át a középiskolák. Tegnap arra kértem a gimnazista diákjainkat, hogy a folyosói szekrényekből vigyék haza a tanszereiket, sportfelszerelésüket. A kollégistáknak 10-én, kedden este 20:00 óráig kell kiköltözniük a kollégiumból. Tőlük is kérem, hogy mindent pakoljanak el a szobáikban, a tanszereiket és a ruháikat vigyék haza, a szobákat tisztán és rendezett állapotban adják át. Az új járványügyi védelmi intézkedések kedd éjféltől, vagyis szerda 0 órától lépnek majd hatályba, és harminc napra vezetik be őket, de szükség esetén meghosszabbíthatják. 

A gimnazista diákok a tanszerekért utólag nem jöhetnek be az iskola és a kollégium épületébe. Ezért is fontos, hogy minden szükséges felszerelésük otthon legyen. Arra is felhívtam a figyelmüket, hogy a könyvtárból még a mai napon szerezzék be a tanuláshoz szükséges, hiányzó könyveket.  Mindenkit kérek, hogy tartsa be a szabályokat, és a digitális oktatás során is kerüljék a csoportosulást. Az online oktatással kapcsolatos belső szabályozásról még további tájékoztatást fogunk küldeni.  Az érettségi és a DSD II nyelvvizsga szervezésében és lebonyolításában eddigi ismereteink szerint nincs változás. 

A menzai étkezést a gimnazisták számára lemondjuk, étel elvitelére az ő esetükben nincs mód, a fenti okok miatt sem.

Tisztelt Szülők! A járványügyi helyzet miatt a november 17-re tervezett szülői fogadóórák elmaradnak. 

Amennyiben szükségesnek tartják a személyes konzultációt gyermekük tanárával, kérjük Önöket, hogy a mozanaplón keresztül vegyék fel a pedagógusokkal a kapcsolatot, és egyeztessenek e-mailben, vagy szükség esetén telefonon.  

Megértésüket köszönjük!

 

Üdvözlettel:

Amreinné Pesti Ágnes

igazgató

 

magyar